Jak funguje revolver

Jak funguje revolver

Revolvery jsou střelné zbraně, které mají velmi zajímavý mechanismus provozu. V tomto článku prozkoumáme různé prvky, které tvoří revolver a jak spolupracují na vystřelení projektilu.

Komponenty revolveru

Revolver se skládá z několika základních částí, které umožňují jeho správné fungování. Pojďme se podívat na každého z nich:

válec

Válec je součástí revolveru, kde se ukládají kazety. Otočí se, aby umožnil, aby byla každá komora válce zarovnána se zbraňovou trubkou.

potrubí

Potrubí je součástí revolveru, skrz který je projektil vypálen. Je zodpovědný za řízení výstupu projektilu a poskytnutí přesnosti výstřelu.

spouštěcí

Spoušť je součást, kterou střelec stiskne, aby vystřelil zbraň. Když je spoušť stažen, uvolní psa, který zase dosáhne perkussoru.

Percussor

Percussor je kus, který dosahuje kazety a způsobuje zapalování hnacího zatížení a následnou explozi, která řídí projektil.

pes

Pes je kus, který je stažen zpět, když je spouštěč stisknut. Když je pes propuštěn, dosáhne perkussoru a způsobí zapálení kazety.

mechanismus dvojité akce a jednoduchá akce

Revolvery mohou mít různé typy mechanismů účinku. V mechanismu dvojitého působení je pes stažen a uvolněn spouštěčem, což umožňuje vypálení revolveru. V mechanismu jednoduchého účinku je pes před stisknutím spoušť ručně stažen zpět.

Jak funguje revolver

Nyní, když známe komponenty revolveru, pochopte, jak spolupracují na vystřelení projektil:

  • Střelec vloží kazety do válce revolveru.
  • Střelec vytáhne psa zpět a připravuje zbraň na střelbu.
  • Střelec ukazuje na revolver v požadovaném směru.
  • Střelec stiskne spoušť a uvolní psa.
  • Pes dosáhne perkussoru a způsobí zapalování kazety.
  • Hnací náklad kazety exploduje a zvyšuje projektil po trubce.
  • Projekt je propuštěn ve směru.
  • Je důležité si uvědomit, že používání střelných zbraní vyžaduje řádné školení a odpovědnost. Při zpracování střelné zbraně vždy sledujte místní zákony a předpisy.

    Doufáme, že tento článek poskytl přehled o tom, jak funguje revolver. Pokud máte více otázek nebo se o tom chcete dozvědět více, nezapomeňte hledat a hledat další informace.

    Scroll to Top