Jak vyhrát fyzické knihy zdarma od vydavatelů

Jak vyhrát fyzické knihy zdarma od vydavatelů

Jste zamilovaní do knih, ale máte na pevný rozpočet? Neboj se! V tomto článku vám ukážeme několik způsobů, jak získat fyzické knihy zdarma přímo od vydavatelů. Pokračujte ve čtení a zjistěte, jak využít této příležitosti.

1. Zaregistrujte se do partnerských programů

Mnoho vydavatelů má programy partnerství s blogery, ovlivňovateli a čtenáři knihy. Přihlášením k odběru těchto programů můžete přijímat knihy zdarma výměnou za recenze a šíření na sociálních sítích. Prohledejte vydavatele, kteří se vám líbí nejlépe, a ujistěte se, že mají tento typ programu.

2. Zúčastněte se soutěží a sázků

Vydavatelé

Vydavatelé často pořádají soutěže a loterie na svých sociálních sítích a webových stránkách. Sledujte stránky vydavatelů, které se vám líbí, a účastnit se těchto propagačních akcí. Kromě toho, že máte šanci vyhrát knihy zdarma, můžete také objevit nové autory a zajímavé tituly.

3. Navštivte literární veletrhy a akce

Literární veletrhy a události jsou skvělé příležitosti k získání knih zdarma. Mnoho vydavatelů distribuuje kopie zdarma jako formu zveřejnění. Kromě toho se můžete také účastnit přednášek, debat a setkat se s dalšími čtenáři zamilovanými do knih.

4. Kontaktujte přímo vydavatele

Pokud jste literární bloger nebo máte kanál YouTube orientovaný na knihu, obraťte se přímo na vydavatele. Mnoho z nich je otevřeno partnerství a může vám posílat knihy zdarma, které chcete zkontrolovat. Nezapomeňte předložit svou práci profesionálně a ukázat publicitu zveřejnění, které můžete nabídnout.

5. Připojte se ke skupinám pro výměnu knih

Na sociálních sítích a webových stránkách se specializují na výměnu knih několik skupin. V těchto komunitách můžete nabídnout knihy, které jste si přečetli, a už nechcete výměnou za jiné tituly. Je to skvělý způsob, jak obnovit polici bez utrácení peněz.

Závěr

Získání bezplatných fyzických knih od vydavatelů je možné, jen si uvědomte příležitosti a věnujte se čtení a šíření. Přihlaste se k odběru partnerských programů, účast na soutěžích a loterech, navštivte veletrhy a literární akce, kontaktujte vydavatele přímo a podílejte se na skupinách knih Exchange. S trochou úsilí můžete zvýšit sbírku knih, aniž byste utratili cokoli.

Scroll to Top