Jak nahrávat video na Instagramu

Jak nahrávat video Instagram

Instagram je dnes jednou z nejpopulárnějších sociálních sítí a jednou z hlavních forem interakce na platformě je prostřednictvím videí. Pokud máte zájem se dozvědět, jak zaznamenat video Instagram, je tento článek pro vás. Zde vám ukážeme krok za krokem k vytvoření a sdílení úžasných videí na platformě.

Krok 1: Otevřete aplikaci Instagram

Chcete -li začít nahrávat video Instagram, musíte aplikaci otevřít na mobilním zařízení. Ujistěte se, že máte nejnovější verzi aplikace nainstalovanou na vašem smartphonu.

Krok 2: Přístup k fotoaparátu Instagramu

V levém horním rohu domovské obrazovky Instagramu najdete ikonu kamery. Dotkněte se toho pro přístup k aplikační kameře.

Krok 3: Vyberte režim nahrávání

Při otevírání kamery Instagramu budete mít možnost vybrat z různých způsobů záznamu. Můžete si vybrat nahrát normální video, živé video nebo formát Boomerang. Vyberte způsob, jakým nejlépe vyhovuje typu videa, které chcete vytvořit.

Krok 4: Nastavení fotoaparátu

Před zahájením nahrávání můžete upravit některá nastavení fotoaparátu Instagramu. Můžete povolit nebo deaktivovat blesk, přepínat mezi předními a zadními kamerami, aplikovat filtry a další. Prozkoumejte dostupné možnosti a proveďte úpravy podle vašich preferencí.

Krok 5: Řešení videa

Nyní je čas nahrát video. Stisknutím a podržením tlačítka nahrávání spusťte nahrávání. Videa můžete nahrávat až 60 sekund na Instagram Feed nebo až 15 sekund v příbězích. Během nahrávání se ujistěte, že jste dobře zapadli a zachytili zajímavé obrázky.

Krok 6: Upravit video (volitelné)

Po nahrávání videa se můžete rozhodnout jej upravit, než jej sdílíte. Instagram nabízí některé základní nástroje pro úpravy, jako je řezání videa, mimo jiné přidávání filtrů, úprava lesku a nasycení. Prozkoumejte dostupné možnosti a proveďte požadované úpravy.

Krok 7: Přidejte titulek a hashtagy

Před sdílením videa můžete přidat relevantní titulek a hashtagy. Titulek je skvělý způsob, jak kontextualizovat video a předat zprávu svým následovníkům. Hashtagy pomáhají zvýšit viditelnost vašeho videa a umožňují jej najít lidé, kteří se zajímají o předmět.

Krok 8: Sdílejte video

Po vytvoření všech vydání a přidání podtitulku a hashtagů je čas sdílet video. Můžete se rozhodnout sdílet jej z kanálu Instagramu, příběhů nebo obou možností. Vyberte požadovanou možnost a klepnutím na „Sdílet“ zveřejníte video na vašem účtu.

Nyní, když víte, jak nahrávat video Instagram, jste připraveni vytvořit úžasný obsah a sdílet jej se svými následovníky. Nezapomeňte prozkoumat různé nástroje a funkce dostupné v aplikaci, aby byla vaše videa ještě zajímavější a atraktivnější. Bavte se a využijte maximum z této výkonné platformy pro sdílení videa!

Scroll to Top