Jak nafoukat polštář

Jak nafoukat polštář

Pokud hledáte snadný a zábavný způsob, jak zdobit svůj domov, může být Puff Puff perfektním řešením. Kromě pohodlí přidává také dotek stylu do životního prostředí. V tomto blogu vás naučíme krok za krokem, jak si vyrobit vlastní polštář. No tak!

Nezbytné materiály

  • Tkanina podle vašeho výběru
  • Náplň (pěna nebo akrylová přikrývka)
  • Linka a jehla
  • nůžky
  • Metrika pásky
  • Šití (volitelné)

krok za krokem

1. Vyřízněte látku

Začněte měřením a řezáním tkaniny podle požadované velikosti pro váš obláček. Nezapomeňte nechat šicí okraj na všech stranách.

2. Sešijte strany

S řezem tkáně, ohněte polovinu na polovinu vnější stranou a přišijte strany a ponechejte otvor na jednom konci, aby bylo možné umístit náplň.

3. Otočte tkaninu

Po šití po stranách otočte látku na pravou stranu a nechte stranu skryté strany. Ujistěte se, že jsou všechny švy dobře provedeny.

4. Vyplňte polštář na obláčku

Nyní je čas naplnit svůj polštář plněním podle vašeho výběru. Pokud si vyberete pěnu, vystřihněte velikost tkaniny a vložte do obláčky. Pokud dáváte přednost akrylové přikrývce, postupně ji vložte, dokud nedosáhnete požadované hustoty.

5. Zavřete otevření

Nakonec zavřete otvor, který byl ponechán, aby se naplnila. Můžete to udělat ručně, s neviditelnými body nebo použít šicí stroj.

Připraveno! Nyní máte svůj vlastní polštář. Využijte příležitosti k ozdobení vašeho obývacího pokoje, ložnice nebo jakéhokoli jiného prostředí vašeho domova. Uvolněte kreativitu při výběru látky a bavte se s tímto jedinečným a pohodlným kusem.

Doufáme, že se vám náš tutoriál líbil. Máte -li jakékoli dotazy, nechte je v komentářích níže. Až příště!

Scroll to Top