Jak vytisknout dokument na slovo

Jak vytisknout dokument na slovo

Tisk dokumentu na slovo je jednoduchý a nezbytný úkol pro ty, kteří potřebují fyzickou kopii své práce. V tomto článku vám ukážeme krok za krokem, jak tuto akci provádět pomocí Microsoft Word.

Krok 1: Otevřete dokument na Word

Prvním krokem je otevření dokumentu, který chcete vytisknout. Chcete -li to provést, otevřete Word Microsoft Word a v levém horním rohu obrazovky klikněte na „Soubor“. Poté vyberte „Otevřít“ a vyberte požadovaný dokument.

Krok 2: Zkontrolujte formátování dokumentu

Před tiskem je důležité ověřit, že formátování dokumentu je správné. Ujistěte se, že okraje, zdroje a prostory jsou v souladu s tím, co chcete tisknout.

Krok 3: Upravte nastavení tisku

Nyní je čas upravit nastavení tisku. Znovu klikněte na “Soubor” a vyberte “Print”. Nové okno se otevře s několika možnostmi konfigurace.

V poli „tisk“ vyberte tiskárnu, kterou chcete použít. Pokud máte nainstalovanou více než jednu tiskárnu, vyberte tu, která je připojena k vašemu počítači.

V poli „Kopie“ definujte, kolik kopií dokumentu chcete tisknout.

V poli „Interval stránky“ se můžete vybrat vytisknout všechny stránky dokumentu nebo jen několik konkrétních. Stačí zadat čísla požadovaných stránek oddělených čárkou.

V poli „Orientace“ si můžete vybrat, zda chcete vytisknout dokument ve formátu portrétu (vertikální) nebo krajině (horizontální).

V poli „velikost papíru“ vyberte velikost papíru, který použijete k tisku dokumentu.

V poli „Kvalita tisku“ vyberte požadovanou kvalitu pro tisk. Pamatujte, že vyšší kvalita může vést k vyšší spotřebě barvy nebo toneru.

V poli „Print Fire and Verse“ zkontrolujte tuto možnost, pokud chcete tisknout na obou stranách papíru.

V poli „okraje“ můžete před tiskem upravit okraje dokumentu. Kliknutím na „vlastní marže“ provedete tyto úpravy.

Po úpravě všech nastavení kliknutím na „Tisk“ spusťte proces tisku.

Krok 4: Zkontrolujte tisk

Po dokončení tisku se ujistěte, že byl dokument správně vytištěn. Ujistěte se, že stránky jsou ve správném pořadí a pokud je kvalita tisku v souladu s požadovaným.

Pokud máte problém, ujistěte se, že tiskárna je správně připojena k počítači a pokud je dostatek papíru a barvy/toneru.

a připraven! Nyní víte, jak rychle a snadno vytisknout dokument na slovo. Doufáme, že tento článek byl pro vás užitečný. Máte -li jakékoli dotazy, nechte v komentářích níže.

Scroll to Top