Jak vložit organogram do slova

Jak vložit organogram do slova

Pokud potřebujete vytvořit organogram pro projekt, prezentaci nebo dokument o slově, přišli jste na správné místo! V tomto článku vám ukážeme krok za krokem, jak vložit organogram do slova pomocí dostupných nástrojů.

Krok 1: Otevřete slovo a vytvořte nový dokument

Nejprve otevřete ve vašem počítači Word Microsoft a vytvořte nový prázdný dokument.

Krok 2: Přístup k kartě „Vložit“

V horní části obrazovky uvidíte několik průvodců, například „domovská stránka“, „vložení“, „rozvržení“ a další. Kliknutím na kartu „Vložte“ přístup k možnostem vložení.

Krok 3: Vyberte možnost „SmartArt“

Na kartě „Vložit“ najdete několik možností, například „Tabulka“, „obrázek“, „Shapes“ a další. Kliknutím na možnost „SmartArt“ získáte přístup k různým typům dostupných grafik a organogramů.

Krok 4: Vyberte požadovaný typ organogramu

Kliknutím na “SmartArt” se okno otevře s různými možnostmi organogramů. Přejděte dolů a vyberte typ organogramu, který nejlépe vyhovuje vašim potřebám. Můžete se rozhodnout pro hierarchickou, radiální, matici nebo jiné.

Krok 5: Zadejte organogram do dokumentu

Po výběru požadovaného typu organogramu kliknutím na „OK“ jej vložte do svého dokumentu. Uvidíte, že organogram bude přidán jako upravitelný objekt.

Krok 6: Přizpůsobte si organogram

Nyní, když je organogram ve vašem dokumentu, můžete jej přizpůsobit podle svých potřeb. Zdvojnásobte -klikněte na organogram a otevřete kartu „SmartArt Tools“ na řadě opcí. Zde můžete změnit rozložení, přidat nebo odebrat políčka, změnit barvy a styly, mimo jiné.

Krok 7: Přidejte informace do organogramu

Chcete -li přidat informace do organogramu, stačí kliknout na existující pole a začněte psát. Můžete přidat jména, pozice, sektory nebo jiné relevantní informace.

Krok 8: Uložte a sdílejte svůj dokument

Po přizpůsobení organogramu nezapomeňte dokument uložit. Můžete jej uložit do svého počítače nebo v cloudových úložných službách, jako je OneDrive. Kromě toho můžete dokument sdílet s ostatními, což jim umožní zobrazit a upravovat organogram.

Nyní víte, jak vložit organogram do slova! Postupujte podle těchto jednoduchých kroků a vytvořte profesionální a vizuálně atraktivní organogramy pro vaše projekty a dokumenty.

Scroll to Top