Jak nainstalovat Kodi na mobilní telefon

Jak nainstalovat Kodi na mobilní

2 Přestože je KODI lépe známý pro svou počítačovou verzi, může být nainstalován také na mobilních zařízeních, jako jsou chytré telefony a tablety. V tomto článku vám ukážeme, jak nainstalovat Kodi na mobilu.

Krok 1: Zkontrolujte požadavky systému

Před zahájením instalace se ujistěte, že váš mobilní telefon splňuje minimální požadavky Kodi. Obecně je Kodi kompatibilní s novějšími zařízeními pro Android a iOS. Ujistěte se, že máte dostatek úložného prostoru a stabilní připojení k internetu.

Krok 2: Stáhnout Kodi

Chcete -li stáhnout Kodi, můžete navštívit oficiální web Kodi (https://kodi.tv) nebo se podívat do svého obchodu s mobilními aplikacemi. Na oficiálních webových stránkách najdete možnost stahování pro Android a iOS. Pokud dáváte přednost, můžete také hledat „Kodi“ v obchodě s aplikacemi svého telefonu a stáhnout si jej přímo odtud.

Krok 3: Nainstalujte Kodi

Po stažení instalačního souboru Kodi jej otevřete a postupujte podle pokynů na obrazovce a dokončete instalaci. V závislosti na operačním systému vašeho mobilního telefonu může být nutné udělit oprávnění instalace nebo provést některá další nastavení.

Krok 4: Nastavte Kodi

Po instalaci otevřete aplikaci Kodi na mobilní telefon. Budete se řídit asistentem konfigurace, který pomůže přizpůsobit Kodi podle vašich preferencí. Můžete přidat mediální zdroje, například složky filmu a série, a přizpůsobit vzhled a nastavení aplikace.

Krok 5: Prozkoumejte Kodi

Nyní, když je Kodi nainstalován a nastaven na mobilním telefonu, můžete začít zkoumat všechny své funkce. Kodi má intuitivní a snadné -to -uise rozhraní, kde můžete procházet různé kategorie médií, přidat doplňky pro přístup k dalšímu obsahu a vytvořit vlastní seznamy skladeb.

S Kodi v telefonu budete mít přístup k široké škále zábavního obsahu, a to vše na jednom místě. Užijte si sledování svých oblíbených filmů a seriálů, poslechu hudby a prohlížení vašich fotografií, vše pohodlně a přenosné.

Doufáme, že tato příručka byla užitečná pro učení, jak nainstalovat Kodi do telefonu. Nyní si můžete užít všechny výhody této úžasné mediální aplikace na mobilním zařízení. Bavte se

Scroll to Top