Jak nainstalovat Pluto TV do Smart TV Samsung

Jak nainstalovat Pluto TV na Smart TV Samsung

Pluto TV je bezplatná streamovací platforma, která nabízí širokou škálu obsahu, včetně filmů, seriálů, zpráv, sportu a dalších. Pokud máte chytrou televizi Samsung a chcete si užít Pluto TV na velké obrazovce, tento průvodce krok za krokem vám pomůže nainstalovat aplikaci do televize.

Krok 1: ODPOVĚĎ SHAND Smart TV Samsung

Nejprve zapněte Smart TV Samsung a navštivte App Store. Obecně najdete ikonu obchodu s aplikacemi na domovské obrazovce TV nebo hlavní nabídce.

Krok 2: Hledejte aplikaci Pluto TV

V úložišti aplikací použijte funkci vyhledávání k vyhledání aplikace Pluto TV. Do vyhledávacího pole zadejte „Pluto TV“ a stiskněte klávesu Enter.

Krok 3: Vyberte aplikaci Pluto TV

Po vyhledávání uvidíte seznam výsledků. Vyberte aplikaci Pluto TV ze seznamu výsledků.

Krok 4: Nainstalujte aplikaci Pluto TV

Nyní budete přesměrováni na stránku Pluto TV Detail. Kliknutím na tlačítko „Nainstalovat“ spusťte proces instalace.

Krok 5: Počkejte na dokončení instalace

Počkejte několik minut, když je aplikace Pluto TV stažena a nainstalována na Smart TV Samsung. Doba instalace se může lišit v závislosti na rychlosti vašeho připojení k internetu.

Krok 6: Přístup k aplikaci Pluto TV

Po dokončení instalace můžete získat přístup k aplikaci Pluto TV na vaší Smart TV Samsung. Vyhledejte ikonu Pluto TV na domovské obrazovce TV nebo hlavní nabídce a kliknutím na ji otevřete aplikaci.

Krok 7: Přihlaste se nebo vytvořte účet

Chcete -li si užít veškerý obsah Pluto TV, budete se muset přihlásit nebo vytvořit účet. Postupujte podle pokynů na obrazovce a přihlaste se pomocí svých stávajících přihlašovacích údajů nebo vytvořte nový účet.

Jste připraveni si užít Pluto TV na vaší Smart TV Samsung! Prozkoumejte různé dostupné kanály a kategorie a užijte si bezplatný a rozmanitý streamování.

Poznámka: Ujistěte se, že vaše chytrá televize Samsung je připojena k internetu ke stažení a instalaci aplikace Pluto TV.

Scroll to Top