Jak nainstalovat hlavní video na televizi AOC

Jak nainstalovat hlavní video do televize AOC

Pokud jste fanouškem filmů a sérií, určitě jste slyšeli o hlavním videu, Amazonově streamovací službě. S širokou škálou obsahu, včetně původních inscenací, se Prime Video stalo oblíbenou možností pro ty, kteří chtějí sledovat filmy a série přímo v televizi.

krok za krokem k instalaci hlavního videa v televizi Aoc

Pokud máte televizi AOC a chcete si užít hlavní video, postupujte podle kroků níže:

  • Kompatibilita kontroly: Než začnete, ujistěte se, že je vaše AOC TV kompatibilní s hlavním videem. Ne všechny modely mají podporu pro aplikaci.
  • Přístup k úložišti aplikací: Na své domovské obrazovce AOC TV AOC vyhledejte úložiště aplikací. Obecně je reprezentována ikonou nákupní tašky nebo šipkou směřující nahoru.
  • Podívejte se na Prime Video: V úložišti aplikací pomocí funkce vyhledávání vyhledejte aplikaci Prime Video. Zadejte „Prime Video“ a počkejte na výsledky.
  • Nainstalujte aplikaci: Když najdete aplikaci Prime Video, vyberte ji a klikněte na „Nainstalovat“ nebo „Stáhnout“. Počkejte na dokončení procesu instalace.
  • Access Prime Video: Po instalaci se vraťte na domovskou obrazovku vaší televize a vyhledejte ikonu Prime Video. Kliknutím na ni otevřete aplikaci.
  • Přihlaste se nebo vytvořte účet: Pokud již máte první video účet, přihlaste se pomocí svých přihlašovacích údajů. Jinak vytvořte nový účet podle pokynů na obrazovce.
  • Prozkoumejte katalog: Nyní jste připojeni k hlavnímu videu, využijte příležitosti k prozkoumání dostupného filmu a katalogu série. Pro navigaci a vyberte požadovaný obsah použijte dálkové ovládání televizního AOC.
  • Nyní víte, jak nainstalovat hlavní video do televizního AOC. Užijte si sledování svých oblíbených filmů a seriálů přímo na velké obrazovce televizoru.

    Poznámka: Pamatujte, zda potřebujete mít stabilní připojení k internetu pro použití hlavního videa. Před spuštěním aplikace se ujistěte, že je vaše televize AOC připojena k internetu.

    Doufáme, že tato příručka byla užitečná. Máte -li jakékoli dotazy nebo problémy během procesu instalace, naleznete v AOC nebo Amazonu pro další pomoc.

    Scroll to Top