Jak nainstalovat Samsung TV Plus

Jak nainstalovat Samsung TV plus

Pokud máte Smart TV Samsung, pravděpodobně jste slyšeli o Samsung TV Plus. Je to bezplatná streamovací služba nabízená společností Samsung, která uživatelům umožňuje sledovat různé obsah, včetně filmů, televizních pořadů, novin a dalších, přímo na televizi.

Krok 1: Kontrola kompatibility

Ne všechny chytré televizory Samsung jsou kompatibilní s Samsung TV Plus. Před zahájením instalace se ujistěte, že váš televizní model je kompatibilní se službou. Tyto informace najdete v příručce televizoru nebo oficiálním webu Samsung.

Krok 2: Přístup k úložišti aplikací

Chcete -li nainstalovat Samsung TV Plus, budete muset získat přístup k aplikaci Smart TV Samsung. Obecně je tato možnost k dispozici v hlavní nabídce TV. Podívejte se na ikonu úložiště aplikací a klikněte na ni.

Krok 3: Vyhledejte Samsung TV plus

V rámci úložiště aplikací použijte funkci vyhledávání k nalezení Samsung TV Plus. Do vyhledávacího řádku zadejte název aplikace a počkejte na výsledky.

Krok 4: Nainstalujte aplikaci

Jakmile najdete Samsung TV plus ve výsledcích vyhledávání, pro více informací klikněte na aplikaci. Ujistěte se, že se jedná o správnou verzi a vyhovuje vašim potřebám. Poté kliknutím na tlačítko instalace spusťte proces instalace.

Krok 5: Užijte si Samsung TV plus

Po dokončení instalace bude aplikace Samsung TV Plus k dispozici na vaší Smart TV Samsung. Získejte přístup k aplikaci a užijte si rozmanitost bezplatného obsahu dostupného pro sledování.

Nyní, když víte, jak nainstalovat Samsung TV Plus, užijte si ještě lepší zážitek z zábavy na vaší chytré televizi Samsung. Užijte si!

Scroll to Top