Jak se Jon Snow vrací k životu

Jak se Jon Snow vrací k životu

Pokud jste fanouškem hry o trůny, určitě si pamatujete, kdy byl Jon Snow brutálně zavražděn na konci sezóny páté. Smrt postavy nechala fanoušky šokovat a dychtivě zjistit, zda byl opravdu mrtvý, nebo jestli by existovala nějaká forma, jak ho oživit.

Vzkříšení Jon Snow

V šesté sezóně série jsme konečně zjistili, že Jon Snow nebyl opravdu mrtvý. Byl přiveden zpět k životu prostřednictvím rituálu provedeného červenou kněžkou Melisandre.

rituál vzkříšení

V rituálu Melisandre umyl tělo Jon Snow, prořízl si vlasy a nehty a položil ho nahý na stůl. Poté recitovala slova ve starém a tajemném jazyce, když rozlila krev na tělo postavy. Po několika okamžicích napětí se Jon Snow konečně probudil a vrátil se k životu.

Role Melisandre

Melisandre, také známý jako Red Priestss, je záhadnou a mocnou postavou ve hře Game of Thrones. Je následovníkem Pána světla a má magické dovednosti, včetně schopnosti přivést lidi zpět k životu. Bylo to díky jí, že Jon Snow měl druhou šanci.

Důležitost Jon Snow

Jon Snow je jednou z nejoblíbenějších a nejdůležitějších postav hry trůnů. Jeho smrt a následné vzkříšení měly velký dopad na spiknutí a fanoušky. Návrat k životu Jon Snow přinesl divákům naději a emoce a připravoval cestu k novým příběhů a zvratům.

  • Reakce ventilátoru
  • Důsledkem v médiích
  • Osud Jon Snow



  • znak
    Stav

    Jon Snow vivo
    Ned Stark mrtvý
    Arya Stark live

    reference