Jak umýt ručníky octem

Jak umýt ručníky octem

ručníky jsou nezbytné předměty v jakékoli koupelně, ale postupem času mohou hromadit nepříjemné pachy a ztratit měkkost. Efektivní způsob, jak udržet ručníky čisté a vonící, je octa. V tomto článku vám ukážeme, jak si umýt ručníky octem a získat úžasné výsledky.

krok za krokem k mytí ručníků octem

1. Oddělte ručníky: Před zahájením procesu mytí oddělete ručníky podle barvy a typu tkaniny. To zabrání vyblednutí barev a že jsou poškozeny různé látky.

2. Pre -Pash: Před umístěním ručníků na pračku vytvořte předběh. Naplňte povodí teplou vodou a přidejte 1 šálek bílého octa. Namočte ručníky v tomto řešení asi 30 minut.

3. Umyjte stroj: Po předmytí položte ručníky na pračku. Přidejte obvyklé množství mýdlového prášku nebo tekutiny, kterou obvykle používáte. Poté přidejte 1/2 šálku bílého octa do kompartmentu změkčovače.

4. Promývací cyklus: Vyberte vhodný promývací cyklus pro vaše ručníky, s přihlédnutím k typu tkaniny. Doporučuje se používat horkou vodu k lepšímu odstranění pachů a bakterií. Ujistěte se, že stroj je dostatečně plný, aby byly ručníky správně rozrušeny.

5. Sušení: Po promytí odstraňte ručníky ze stroje a umístěte na zaschnutí. Pokud je to možné, zvolte osušení venkovních ručníků, protože sluneční světlo pomáhá eliminovat pachy a bakterie. Pokud potřebujete používat sušičku, vyberte nízkou nebo střední teplotu, abyste zabránili poškození tkaniny.

Výhody promývací ručníky s octem

Oct je přírodní a všestranný produkt, který nabízí několik výhod při mytí ručníků. Některé z hlavních výhod jsou:

  • Eliminace pachů: Octa pomáhá neutralizovat nepříjemné pachy, které se mohou časem hromadit u ručníků.
  • Odstraňování skvrn: Octa může také pomoci odstranit obtížné skvrny z ručníků, takže čistší a bílá.
  • Měkkost: Při mytí ručníků octem jsou na dotek měkčí a příjemné.
  • Dezinfekce: Octa má antibakteriální vlastnosti, což pomáhá dezinfikovat ručníky a eliminovat bakterie a bakterie.
  • Proto je mytí ručníků octem skvělým způsobem, jak udržet LASI, voní a bakterie bez bakterií.

    Závěr

    Mytí ručníků octem je jednoduchá a efektivní technika pro udržení čistých a vonících ručníků. Vinegar nabízí několik výhod, jako je odstranění zápachu, odstranění bodů, měkkost a dezinfekce. Sledujte krok za krokem uvedeným v tomto článku a užijte si vždy čerstvé a příjemné ručníky.

    Zkuste si umýt ručníky octem a prokázat výsledky pro sebe. Určitě budete spokojeni s rozdílem, který může tato jednoduchá technika udělat.

    Scroll to Top