Jak umýt velký vycpaný medvěd

Jak umýt Urso of Big Plush

Plyšy jsou rozkošné hračky a často pro nás mají sentimentální hodnotu. Postupem času však mohou akumulovat nečistoty a prach a je důležité vědět, jak se správně smát, aby byl čistý a v dobrém stavu. V tomto článku ukážeme krok za krokem, jak umýt velký plyšový medvěd.

Krok 1: Zkontrolujte pokyny pro mytí

Než začnete, ujistěte se, že plyšový medvěd má jakékoli pokyny k označení nebo mytí. Nějaký plyš může být omyl do stroje, zatímco jiné je třeba umýt ručně. Postupujte podle pokynů poskytnutých výrobcem, abyste se vyhnuli poškození hračky.

Krok 2: Odstraňte volné nečistoty

Před promytím plyšového medvěda je důležité odstranit volnou nečistotu. To můžete udělat pomocí práškového vysavače s příslušenstvím měkkého štětce nebo měkkým štětcem. Jemně projděte vysavač nebo kartáč po celém plyšu, abyste odstranili prach, vlasy a jiné částice.

Krok 3: Umyjte ruku nebo stroj

Pokud může být plyšový medvěd omýván do stroje, vložte jej do pracího sáčku nebo polštáře, aby jej chránil během promývacího cyklu. Použijte studenou nebo teplou vodu a měkký detergent. Vyvarujte se používání chmurných nebo agresivních chemikálií, protože mohou poškodit plyšový.

Pokud je třeba plyšový medvěd ručně omyt, vyplňte dřez nebo kbelík studenou nebo teplou vodou a přidejte nějaký hladký prací prostředek. Ponořte plyšový medvěd do vody a jemně otřete rukama, abyste odstranili nečistoty. Ujistěte se, že dobře opláchnete, abyste odstranili veškeré mýdlo.

Krok 4: Nechte jej úplně uschnout

Po promytí plyšového medvěda je důležité nechat jej úplně vyschnout před návratem k použití. Vyvarujte se používání sušičky, protože teplo může plyšové poškodit. Místo toho vložte plyšový medvěd do čistého ručníku a jemně stiskněte přebytečnou vodu. Pak nechte suché přirozeně na větraném místě.

Krok 5: Kartáčujte plyšový

Poté, co je plyšový medvěd zcela suchý, použijte měkký štětinový kartáč, abyste vykořenili plyšový a obnovili jeho měkkost. Jemně kartáčujte kruhové pohyby, abyste odstranili jakýkoli spleť a nechte plyšového medvěda s obnoveným vzhledem.

Nyní, když víte, jak umýt velký plyšový medvěd, můžete své hračky udržovat čisté a dobře se o ně starat. Nezapomeňte zkontrolovat konkrétní pokyny pro mytí na váš plyšový medvěd a pokud máte dotazy, poraďte se s profesionálem nebo kontaktujte výrobce.

Scroll to Top