Jak volat mobil do jiného stavu

Jak volat mobil do jiného stavu

Volání z mobilního telefonu do jiného stavu se může zdát komplikované, ale je to vlastně docela jednoduché. S několika tipy a základními znalostmi můžete bez problémů volat kdekoli v Brazílii. V tomto článku vás naučíme krok za krokem k volání na dlouhé vzdálenosti.

Krok 1: Zkontrolujte kód oblasti

Před voláním do jiného stavu je důležité znát kód oblasti místa, kam voláte. Každý brazilský stát má konkrétní kód oblasti. Například kód oblasti São Paulo je 11, zatímco kód oblasti Rio de Janeiro je 21.

Krok 2: Zadejte kód na dlouhé vzdálenosti

Po identifikaci kódu oblasti státu, kam chcete zavolat, musíte zadat kód na dlouhé vzdálenosti. Tento kód se liší podle telefonního operátora, který používáte. Obecně je kód na dlouhé vzdálenosti 0 + kód operátoru.

Krok 3: Zadejte kód oblasti

Po zadání kódu na dlouhé vzdálenosti musíte zadat kód státu, kam voláte. Například, pokud voláte Rio de Janeiro a kód na dlouhé vzdálenosti vašeho dopravce je 0 + 21, musíte zadat 021.

Krok 4: Zadejte telefonní číslo

Po zadání kódu oblasti musíte zadat telefonní číslo osoby nebo společnosti, které chcete zavolat. Nezapomeňte zahrnout DDD (kód oblasti) před telefonním číslem.

Krok 5: Počkejte, až bude hovor dokončen

Po zadání telefonního čísla počkejte několik sekund, dokud nebude hovor dokončen. V závislosti na vašem operátorovi a kvalitě připojení může volání trvat několik okamžiků, které mají být stanoveny.

Další tipy:

Ujistěte se, že máte dostatečné kredity k volání vzdálenosti.

Pokud voláte pevnou linku, je důležité zahrnout číslo 0 před kódem oblasti.

Pokud voláte mobilní telefon, nemusíte zahrnout číslo 0 před kódem oblasti.

  • Zkontrolujte kód státu, kam chcete zavolat.
  • Zadejte kód na dlouhé vzdálenosti svého dopravce.
  • Zadejte kód státu, kam voláte.
  • Zadejte telefonní číslo.
  • Počkejte na dokončení hovoru.



  • stav
    Kód oblasti

    Sao Paulo 11
    Rio de Janeiro 21
    Minas gerais 31
    bahia 71

    Nyní, když víte, jak zavolat mobilního telefonu do jiného stavu, nebudete mít žádné potíže s dlouhodobými hovory. Nezapomeňte zkontrolovat oblast a předběžné kódy s dlouhou vzdáleností vašeho operátora. S těmito informacemi v ruce můžete snadno a rychle komunikovat s lidmi z celé Brazílie.

    Doufáme, že tento článek pro vás byl užitečný. Máte -li jakékoli dotazy nebo návrhy, zanechte komentář níže. Dobré hovory!

    Scroll to Top