Jak čistit bílou hvězdu látky

Jak čistit bílou hvězdu textilie

White All Stars jsou klasikou šatníku mnoha lidí. S neustálým používáním je však běžné, že se zašpiní a obarví. V tomto blogu vám naučíme několik tipů, jak vyčistit vaše bílé všechny hvězdy látky a nechat je znovu jako nové.

1. Odstraňte přebytečnou nečistotu

Před čištěním je důležité odstranit přebytečnou nečistotu z vašich všech hvězd. K odstranění volné nečistoty a zbytků přítomných v tkanině použijte měkký štětinový kartáč nebo starý zubní kartáček.

2. Připravte čisticí roztok

V nádobě smíchejte teplou vodu s trochou jemného mýdla. Před pokračováním se ujistěte, že mýdlo je ve vodě dobře rozpuštěno.

3. Vyčistěte všechny hvězdy

Při připraveném čisticím roztoku ponořte měkký štětinový štětec nebo houbu ve směsi a jemně otřete tkáň všech hvězd všech hvězd. Proveďte kruhové pohyby a věnujte pozornost špinavým nebo obarveným oblastem.

Vyvarujte se příliš tvrdého tření, protože to může poškodit látku. V případě potřeby opakujte proces, dokud nejsou odstraněny skvrny a nečistoty.

4. Dobře opláchněte

Po čištění dobře opláchněte všechny hvězdy čistou vodou, abyste odstranili zbytky mýdla. Ujistěte se, že veškeré mýdlo bylo odstraněno, protože zbytky mohou nechat skvrny na tkanině.

5. Nechte to přirozeně uschnout

Po oplachování nechte všechny své hvězdy přirozeně vyschnout na vzdušném místě a stínu. Vyvarujte se vystavení přímo slunci, protože to může způsobit vyblednutí tkaniny.

6. Chraňte své všechny hvězdy

Abyste zabránili opětovnému špinavé látce, můžete vaše bílé hvězdy, můžete aplikovat vodotěsné stříkání vlastních tkanin. To pomůže chránit látku před skvrnami a nečistotami.

Nezapomeňte dodržovat pokyny výrobce vodotěsného spreje a pravidelně jej znovu přihlásit k udržení ochrany.

Nyní, když víte, jak vyčistit bílé všechny hvězdy látky, se již nemusíte starat o nečistoty a skvrny. Sledujte tyto tipy a udržujte své tenisky vždy čisté a krásné!

Scroll to Top