Jak čistit láhev s mléčnou kůrou

Jak čistit láhve kůru

Pokud jste matkou nebo otec dítěte, víte, jak důležité je udržovat láhev vždy čistou a dezinfikovaná. Někdy však může být výzvou vypořádat se s mléčnou kůrou, která se tvoří na dně láhve. V tomto blogu vám naučíme několik tipů a triků, jak efektivně čistit láhev s mléčnou kůrou.

1. Použijte horkou a detergentní vodu

Jedním z nejjednodušších způsobů, jak odstranit láhev z láhve z láhve, je používání horké a detergentní vody. Naplňte dřez horkou vodou a přidejte několik kapek pracího prostředku. Láhev namočte několik minut a poté pomocí štětce na láhve otřete dno a boky. Před použitím znovu opláchněte.

2. Použijte kartáč lahví

Kartáč na láhvi je nezbytnou položkou pro správné čištění lahví. Ujistěte se, že si vyberete kartáč s měkkými a flexibilními štětinami, abyste dosáhli všech rohů láhve. Použijte kartáč k otřesu dno a boků a snadno odstraňte mléčnou kůru.

3. Zkuste jedlou sodu

sodík na hydrogenuhličitan je vynikajícím spojencem při odstraňování mléčných krust. Vytvořte složku s jedlou sodnou a vodou a naneste spodní část láhve. Nechte to působit několik minut a pak otřete štětcem na láhvi. Před použitím znovu opláchněte.

4. Použijte bílý ocet

Bílý ocet je dalším účinným produktem při odstraňování mléčných krust. Naplňte láhev bílým octem a namočte několik hodin. Potom otřete štětcem na láhvi a dobře oplatněte. Bílý ocet také pomáhá eliminovat nepříjemné pachy.

5. Vařte láhev

Způsob, jak zajistit, aby se maximální hygiena láhve vařila a. Naplňte pánev vodou a vložte láhev dovnitř. Na několik minut se přiveďte k varu a poté pečlivě odstraňte láhev. Ujistěte se, že to nechte před použitím vychladnout.

Závěr

Správné čištění lahví je nezbytné pro zajištění zdraví a bezpečnosti vašeho dítěte. S výše uvedenými tipy budete moci snadno odstranit láhev z láhve a udržovat tam vždy čisté a dezinfikované. Po každém použití si nezapomeňte umýt láhev a zkontrolovat, zda neexistují žádné zbytky mléka nebo krusty. Budete tedy pro své dítě poskytovat bezpečné a zdravé prostředí.

Scroll to Top