Jak čistit psů remala

Jak čistit ps remala

Pokud vlastníte psa, pravděpodobně jste narazili na problém refeací v očích vašeho domácího mazlíčka. Tyto sekrece mohou být nepříjemné a dokonce škodlivé pro zdraví očí zvířete. V tomto článku vás naučíme, jak bezpečně a efektivně vyčistit relé.

Proč mají psi Refeals?

Relé v očích psů jsou výsledkem nadměrné produkce slz, které se mohou hromadit v rozích očí a tvořit tyto sekrece. Kromě toho některá plemena pro psy, jako jsou mopslíci a buldoky, mají větší pravděpodobnost, že budou mít kvůli anatomii svých očí refetování.

krok za krokem k čištění relé

Čištění rozhodčích vašeho psa je jednoduchý proces, ale vyžaduje, aby bylo opatrné, aby neublížilo očima zvířete. Postupujte podle níže uvedených kroků:

  • umyjte si ruce: Než začnete, je důležité důkladně umýt ruce, abyste se vyhnuli přenosu bakterií do očí vašeho psa.
  • Použijte čistý hadřík: Získejte čistý a měkký hadřík, nejlépe bavlněný hadřík k čištění refealů.
  • zvlhčete hadřík: lehce navlhčí látku teplou vodou. Ujistěte se, že hadřík není nasáklý, protože to může dráždit oči psa.
  • čistě jemně: Opatrně otřete vlhký hadřík do rohů psa a odstraňte navizí měkkými pohyby.
  • writens: Po čištění použijte suchý hadřík k jemnému otření oční oblasti psa.
  • Pamatujte, zda svého psa vždy odměňujete láskou a občerstvením po vyčištění refeals, aby tento proces spojuje s něčím pozitivním.

    Kdy hledat veterinář?

    V některých případech mohou být Refeals známkou vážnějších očních problémů, jako je spojivka nebo vřed rohovky. Pokud si všimnete, že zkoušky jsou doprovázeny zarudnutím, otokem, hnisavým sekrecí nebo jinými znepokojujícími příznaky, je důležité přivést svého psa k veterináři pro správné posouzení.

    Kromě toho, pokud váš pes představuje rozhodčí často a ve velkém množství, doporučuje se také hledat veterinární pokyny, protože testy mohou být vyžadovány k identifikaci příčiny problému.

    Závěr

    Čištění poplatků v očích vašeho psa je jednoduchý úkol, ale vyžaduje péči a pozornost. Po krocích správně si můžete udržovat informace o očích svého domácího mazlíčka a vyhnout se možným komplikacím. Nezapomeňte vždy pozorovat jakoukoli změnu v očích vašeho psa a v případě potřeby hledat veterináře.

    Doufáme, že tento článek pro vás byl užitečný. Máte -li jakékoli dotazy nebo návrhy, nechte v komentářích níže.

    Scroll to Top