Jak udržet opálení

Jak udržet opálení

Mít krásné a trvalé opálení je touhou mnoha lidí v létě. Udržovat barvu pleti však může být výzvou. V tomto článku sdílíme několik tipů a triků, které vám pomohou udržet opálení déle.

Chraňte svou pokožku

Nejprve je důležité si uvědomit, že ochrana před sluncem je nezbytná pro udržení opálení. Vždy používejte opalovací krém s vhodným ochranným faktorem pro typ pleti a znovu použijte jednu každou dvě hodiny, zejména v době největšího vystavení slunci.

hydrát, pokud

Hydratace je rozhodující pro udržení zdravé pokožky a prodloužení opálení. Pijte hodně vody po celý den a používejte zvlhčující krémy po koupání, aby vaše pokožka byla měkká a hydratovaná.

Feed Well

Vyvážená a výživa -Rich dieta může také pomoci udržet opálení. Jíst jídlo bohaté na beta karoten, jako je mrkev, dýně a mango, které stimulují produkci melaninu, odpovědné za pigmentaci kůže.

Vyhněte se velmi horkým lázněm

Horká voda může pokožku vyschnout a zrychlit opálení. Rozhodněte se pro teplé koupele a používejte měkká mýdla, která nepoškozují pokožku.

Použijte po slunci

Po slunci použijte Post -sun produkty k uklidnění a zvlhčení kůže. Tyto výrobky pomáhají prodloužit opálení a zabránit pokožce v peeelingu.

Vyhněte se častým odlupováním

Exfoliace odstraňuje mrtvé buňky z kůže, což může zrychlit opálení. Vyvarujte se častých odlupování a rozhodněte se pro měkčí produkty, které nepoškozují pokožku.

odpočívat a dobře spát

Správný odpočinek a dobrý noční spánek jsou také důležité pro udržení opálení. Během spánku se tělo zotavuje a regeneruje pokožku a přispívá k udržování barvy.

Závěr

Po těchto jednoduchých tipech si můžete užít krásné a trvalé opálení. Nezapomeňte vždy chránit pokožku, správně hydrát a přijmout zdravé návyky. Takže si můžete užít léto s sálavou a opálenou pokožkou.

Scroll to Top