Jak změnit heslo Intelbras Lock

Jak změnit heslo Intelbras Lock

Pokud máte u vás nebo kanceláře zámek Intelbras a chcete změnit heslo, tento článek je pro vás. V tomto průvodci krok za krokem vám ukážeme, jak splnit tento úkol jednoduše a rychle.

Krok 1: Přístup k ovládacím panelu zámku

Chcete -li začít, ujistěte se, že zámek je odemčen. Poté najděte ovládací panel na přední straně zámku. Obvykle má numerickou klávesnici.

Krok 2: Zadejte aktuální heslo

Pomocí numerické klávesnice zadejte aktuální heslo zámku. Toto heslo je nutné pro přístup k nastavení zabezpečení.

Krok 3: Přístup k nastavení hesla

Po zadání aktuálního hesla stiskněte tlačítko „Nastavení“ nebo nastavení na ovládacím panelu. To vám umožní přístup k možnostem bezpečnosti zámku.

Krok 4: Změňte heslo

V nabídce Nastavení vyhledejte možnost „Změnit heslo“ nebo „Změnit heslo“. Vyberte tuto možnost a postupujte podle pokynů na obrazovce a nastavte nové heslo.

Krok 5: Potvrďte nové heslo

Po nastavení nového hesla budete požádáni o potvrzení tam. Zadejte heslo znovu do uvedených polí a ujistěte se, že je správně psaní.

Krok 6: Uložit změny

Po potvrzení nového hesla stiskněte tlačítko „Uložit“ nebo „Uložit“ na ovládacím panelu. Tím se ušetří změny a aktualizují heslo zámku.

Krok 7: Testujte nové heslo

Chcete -li zajistit, aby bylo nové heslo správně nakonfigurováno, vyzkoušejte A před uzavřením zámku. Zadejte nové heslo na numerické klávesnici a ujistěte se, že je zámek odemčen.

Nyní víte, jak změnit heslo Intelbras Lock. Nezapomeňte si vybrat bezpečné a snadné zapamatovací heslo. Pokud máte během procesu problém, poraďte se s uživatelskou příručkou Lock nebo kontaktujte technickou podporu Intelbras.

Scroll to Top