jak vyrobit krev pomocí rtěnky

Jak vyrobit krev pomocí rtěnky

Hledáte snadný a rychlý způsob, jak vytvořit falešnou krev pro halloweenskou tematickou stranu nebo pro divadelní produkci? Co takhle používat rtěnku? Ano, čtete správně! S několika jednoduchými ingrediencemi a malou kreativitou můžete vytvořit falešnou realistickou krev pomocí rtěnky. V tomto článku vás naučíme krok za krokem k výrobě krve pomocí rtěnky.

Krok 1: Vyberte správnou rtěnku

Chcete -li vytvořit přesvědčivou falešnou krev, je důležité si vybrat správnou rtěnku. Rozhodněte se pro tmavě červenou rtěnku nebo víno, nejlépe s matným povrchem. Vyvarujte se rtěnek se leskem nebo šumivým, protože to nevyvolá požadovaný účinek.

Krok 2: Připravte ingredience

Kromě rtěnky budete potřebovat další ingredience k vytvoření falešné krve. Zapište si seznam:

  • 1 lžíce kukuřičného sirupu
  • 1 lžíce čokoládového prášku
  • 1 lžička barviva červeného potravin
  • 1 lžička modré barvení potravin
  • 1 lžička žlutého barviva potravin

Krok 3: Smíchejte ingredience

V malé misce smíchejte kukuřičný sirup, čokoládový prášek a červené, modré a žluté potravinářské barvy. Dobře promíchejte až do homogenní směsi.

Krok 4: Přidejte rtěnku

Nyní je čas přidat rtěnku do směsi. Odstraňte rtěnku z rtěnky a oškrábejte část produktu lžičkou. Přidejte rtěnku do směsi a znovu promíchejte, dokud se zcela nezačleňuje.

Krok 5: Upravte konzistenci

Pokud je falešná krev příliš silná, přidejte trochu více kukuřičného sirupu. Pokud je příliš tekutina, přidejte trochu více čokoládového prášku. Záměrem je získat konzistenci podobnou konzistenci skutečné krve.

Krok 6: Testujte výsledek

Nyní, když jste si udělali falešnou krev rtěnkou, je čas vyzkoušet výsledek. Naneste část směsi na zadní stranu ruky nebo na podobný povrch, abyste viděli, jak to vypadá. V případě potřeby proveďte další úpravy konzistence nebo barvy.

Krok 7: Použijte pečlivě

Pamatujte, že falešná krev rtěnkou může obarvit oblečení a tkaniny. Proto jej pečlivě použijte a vyvarujte se kontaktování materiálů, které mohou být poškozeny.

Nyní, když víte, jak dělat krev s rtěnkou, pusťte svou kreativitu a bavte se, pokud vytvoříte úžasné speciální efekty pro své tematické večírky nebo divadelní produkce. S touto jednoduchou technikou můžete překvapit všechny realistickou a děsivou falešnou krví!

Scroll to Top