Jak barvit vlasy přírodou

Jak barvit vlasy s natucor

Pokud uvažujete o změně svého vzhledu a barvení vlasů, přirozenou a zdravou možností je použití natucorového barviva. V tomto blogu vás naučíme krok za krokem, jak barvit vlasy přírodou a poskytnout několik tipů, jak dosáhnout dokonalého výsledku.

Krok 1: Vyberte barvu

Prvním krokem k barvení vlasů s přírodou je vybrat požadovanou barvu. Natucor nabízí různé odstíny, od nejpřirozenějších až po nejživější odstíny. Ujistěte se, že si vyberete barvu, která odpovídá tónu pleti a osobním stylu.

Krok 2: Příprava

Před použitím barviva je důležité připravit vlasy. Umyjte jej hladkým šamponem a lehce osušte ručníkem. Ujistěte se, že vaše vlasy jsou bez produktů, jako jsou kondicionér nebo finišery.

Krok 3: Ochrana

Aby se zabránilo nežádoucím skvrnám, doporučuje se chránit pokožku kolem vlasů. Na čelo, uši a krk naneste trochu vazelíny nebo kokosového oleje. To pomůže zabránit barvivu v kontaktu s kůží.

Krok 4: Aplikace

Nyní je čas aplikovat natucorskou tinkturu. Postupujte podle pokynů výrobce a připravte tinkturu. Poté rozdělte vlasy na prameny a aplikujte barvivo z kořene na konce, což zajišťuje rovnoměrné pokrytí. K usnadnění aplikace použijte kartáč nebo rukavice.

Krok 5: Čekací doba

Po použití tinktury je důležité respektovat čekací dobu doporučenou výrobcem. Tím se zajistí, že barevné sondy vlasů správně. Během čekání můžete zakrýt vlasy koupelí nebo ručníkem, abyste zabránili vypouštění barviva.

Krok 6: Oplachování

Po čekání, opláchněte vlasy teplou vodou, dokud voda nevyjde čistá. Ujistěte se, že odstraníte veškeré barvivo vlasů.

Krok 7: Hydratace

Abychom dokončili proces malování, je nezbytné zvlhčovat vlasy. Během procesu tinktury použijte kondicionér nebo masku na vlasy. Nechte to jednat několik minut a znovu opláchnout.

Nyní, když víte, jak barvit vlasy pomocí Natucoru, jste připraveni dát svým vlasům novou barvu. Nezapomeňte dodržovat všechny pokyny výrobce a před nanesením tinktury provést test na alergii. S péčí a trpělivostí získáte úžasný výsledek!

Scroll to Top