Jak držet vlasy spát a probudit se zvlnění

Jak držet vlasy na spánek a probuzení vlny

Mít vlnité vlasy je sen mnoha žen. Koneckonců, vlny dávají vzhledu zvláštní kouzlo a způsobí, že vlasy vypadají přirozeněji. Jak však tento efekt dosáhnout bez použití tepelných nástrojů, jako je Babyliss nebo Flat Iron? Odpověď je držet vlasy správně před spaním. V tomto článku vám naučíme několik technik, které drží vaše vlasy a probudí se dokonalými vlnami. Podívejte se na to!

Techniky zatčení vlasů

Existuje několik technik, které lze použít k připevnění vlasů a získání přírodních vln, když spíte. Pojďme představit některé z nejoblíbenějších:

1. Ananasová houska

Pineapple Bun je velmi jednoduchá a efektivní technika pro získání vln ve vlasech. Stačí shromáždit všechny vlasy na horní část hlavy a připevněte je elastikou vlasů. Tajemství není příliš mnoho zmáčknout elastickou, takže vlny jsou více volné a přirozeně.

2. Braid Built -in

Built -in Braid je další technika, kterou lze použít k získání vln ve vlasech, když spíte. Stačí vytvořit postavené -v copu na vlhké vlasy před spaním a ráno uvolněte. Čím přísnější je cop, tím více definuje vlny.

3. Coque s ponožkou

Tato technika je trochu pracnější, ale výsledek stojí za to. Stačí oříznout špičku ponožky a stočit si vlasy kolem ní a vytvořit buchtu. Zajistěte se elastickým a spánku s ním. Ráno uvolněte housku a budete mít krásné a přírodní vlny.

péče před postelí

6 Podívejte se na několik tipů:

1. Zvlhčete dráty

Před držením vlasů je důležité hydratovat tak, aby vlny byly definovány a krásnější. Použijte hydratační krém nebo masku a aplikujte na vlasy před spaním.

2. Použijte hedvábnou látku

Abyste se vyhnuli tření vlasů s polštářem, použijte hedvábný polštář nebo spací hedvábný kapesník. To pomůže udržet vlny neporušené a vyhnout se frizz.

3. Nezabezpečte mokré vlasy

Je důležité, aby vlasy byly vlhké, ale nebyly mokré, když byly zatčeny do spánku. Přebytečná vlhkost může způsobit, že prameny vypadají těžce a beztvaré.

Závěr

testování vlasů správně před spaním je skvělý způsob, jak získat přirozené vlny a probudit se s úžasným vzhledem. Vyzkoušejte techniky uvedené v tomto článku a zjistěte, který z nich funguje nejlépe pro váš typ vlasů. Nezapomeňte se postarat o vlasy před spaním, zvlhčují je a pomocí hedvábné látky, abyste se vyhnuli kudrlitě. S těmito tipy budete mít každé ráno ohromující vlnité vlasy!

Scroll to Top