Jak držet vlasy ne

Jak držet vlasy ne zkazovat

Zatčení vlasů je pro mnoho lidí běžnou praxí, buď udržovat vlasy na místě během fyzických aktivit, nebo vytvořit jiný účes. Některé způsoby držení vlasů však mohou zanechat nežádoucí značky, jako jsou elastické nebo svorkové značky. V tomto blogu podělme několik tipů, jak držet vlasy tak, aby nenechalo značky.

1. Použijte textilní elastiku

Elastika textilie je skvělou volbou pro připojení vlasů, aniž byste opustili stopy. Jsou měkčí a méně pravděpodobné, že zlomí nebo poškodí vlasy. Kromě toho existuje několik barevných možností a výtisků, které odpovídají vašemu stylu.

2. Vyvarujte se držení vlasů příliš tvrdě

Testování vlasů velmi silně může způsobit značky a dokonce zlomit vlasy. Proto se příliš příliš vyhýbáte elastickému nebo klipy. Rozhodněte se pro volný a přirozenější účes, který nezpůsobuje nepohodlí nebo poškození drátů.

3. Použijte volné techniky cop nebo buchtu

Volné copánky a buchta jsou skvělé možnosti, jak držet vlasy, aniž by zanechaly stopy. Tyto účesy distribuují rovnoměrněji hmotnost vodičů a zabraňují nadměrnému tlaku z jediného bodu. Kromě toho mohou také vytvořit elegantní a uvolněný vzhled.

4. Sázka na příslušenství

Abyste se vyhnuli značkám vlasů, můžete také vsadit na příslušenství, jako jsou čelenky, šátky nebo klipy. Tyto položky mohou pomoci držet vlasy na místě, aniž by způsobily poškození nebo značky. Kromě toho mohou také přidat dotek stylu vašemu účesu.

5. Nezabezpečte mokré vlasy

Příchod mokrých vlasů může snadněji způsobit značky a zvyšuje riziko rozbití vlasů. Až se po sprchování držíte vlasy. Před zatčením nechte vlasy přirozeně vyschnout nebo použijte vysoušeč vlasů.

Závěr

Připojení vlasů tak, abyste nezůstali značky, může být výzvou, ale se správnými tipy můžete dosáhnout krásného účesu a bez poškození vlasů. Vyzkoušejte návrhy uvedené na tomto blogu a najděte nejlepší způsob, jak držet vlasy bez označení. Pamatujte, že pokud se vždy staráte o své vlasy a vyhýbejte se účesům, které mohou způsobit dlouhodobé poškození.

Scroll to Top