Jak vyrobit obří obláček

Jak vyrobit obří Puff

Úvod

Obří obláček je skvělá možnost nábytku k odpočinku a odpočinku. Kromě pohodlí to může být také zajímavou dekorační položkou pro váš domov. Na tomto blogu vás naučíme krok za krokem, jak vyrobit obří obláček pomocí jednoduchých a levných materiálů.

Nezbytné materiály

  • Odolná látka
  • Náplň (pěna, akrylová přikrývka, pěnové vločky)
  • Linka a jehla
  • nůžky
  • Metrika pásky
  • Šití (volitelné)

krok za krokem

Krok 1: Výběr tkaniny

Prvním krokem je vybrat látku, která bude použita k výrobě obřího oblákání. Rozhodněte se pro robustní tkaninu, jako je plátno, kepr nebo silná bavlna. Ujistěte se, že látka je dostatečně velká, aby pokryla veškerou náplň.

Krok 2: Cut Fabric Cut

S pomocí páskové měření změřte a označte požadovanou velikost pro obru na tkaninu. Poté tkaninu ořízněte podle výrazných opatření.

Krok 3: Šití

Pokud máte základní šicí dovednosti, můžete pomocí šicího stroje připojit se k částem tkaniny. Jinak můžete šiit ručně pomocí linky a jehly. Nezapomeňte nechat otvor pro vložení náplně.

Krok 4: plnění

Po šití částí tkaniny přišel čas naplnit obří obláček. Použijte výplň podle vašeho výběru, jako je pěna, akrylová přikrývka nebo pěnové vločky. Ujistěte se, že je náplň dobře distribuována a že obláček má požadovanou konzistenci.

Krok 5: uzavření

Nakonec zavřete otvor použitý k vložení náplně. Ujistěte se, že je šev dobře posílen, aby se zabránilo vyjít náplň.

Závěr

Vytvoření obřího obláčku může být zábavný a obohacující projekt. Se správnými materiály a trochu trpělivosti můžete pro svůj domov vytvořit pohodlný a stylový nábytek. Sledujte náš krok za krokem a užijte si svůj nový obří Puff!

Scroll to Top