Jak formátovat Prime J7

Jak naformátovat J7 Prime

Pokud čelíte problémům s vaší Prime J7 a chcete formátování, tento průvodce krok za krokem vám pomůže správně dosáhnout tohoto procesu. Než začnete, je důležité zdůraznit, že formátování vymaže všechna data z vašeho zařízení, takže je nezbytné zálohovat všechny důležité informace.

Krok 1: Proveďte zálohování dat

Prvním krokem před formátováním J7 Prime je zálohování všech vašich dat, jako jsou fotografie, videa, kontakty a aplikace. Můžete to provést pomocí služeb cloudového úložiště, jako je Disk Google, nebo přenos souborů do počítače.

Krok 2: Zakázat účet Google

Abyste se ujistili, že vám po formátování nevynecháte přístup k vašemu účtu Google, je důležité před pokračováním deaktivovat účet. Chcete -li to provést, přejděte na Nastavení> Účty> Google a vyberte svůj účet. Poté klepněte na tři body v pravém horním rohu a vyberte „Odebrat účet“.

Krok 3: Restartujte zařízení v režimu obnovy

Chcete -li naformátovat Prime J7, budete muset restartovat zařízení v režimu obnovy. Chcete -li to provést, vypněte zařízení a poté stiskněte a podržte tlačítka hlasitosti, domů a vypněte/vypněte současně. Držte tlačítka, dokud se na obrazovce neobjeví logo Samsung.

Krok 4: Vyberte možnost formátování

V režimu obnovy použijte k navigaci a tlačítkem domů tlačítka Volume a vyberte možnost. Vyberte možnost „Vymazat data/tovární resetování“ a potvrďte výběr. Poté vyberte „Ano“, abyste potvrdili formátování zařízení.

Krok 5: Restartujte zařízení

Po dokončení formátování vyberte možnost „Reboot System nyní“ pro restartování J7 Prime. Zařízení se restartuje a můžete jej znovu nakonfigurovat jako nové zařízení.

Nyní, když víte, jak formátovat J7 Prime, nezapomeňte přeinstalovat aplikace a obnovit data ze zálohy, kterou jste dříve provedli. Tímto způsobem budete mít čisté zařízení připravené k opětovnému použití.

Doufáme, že tato příručka byla pro vás užitečná. Máte -li jakékoli dotazy nebo návrhy, nechte v komentářích níže.

Scroll to Top