Jak nainstalovat Disney Plus v televizi Philco

Jak nainstalovat Disney Plus v televizi Philco

Pokud jste fanouškem filmů a sérií Disney, Pixar, Marvel, Star Wars a National Geographic, určitě jste slyšeli o Disney Plus. Služba Disneyho streamování nabízí předplatitelům úžasný katalog obsahu, aby si užili pohodlí svých domovů. V tomto článku vám ukážeme, jak nainstalovat Disney Plus v televizi Philco.

Krok 1: Kontrola kompatibility

Před zahájením procesu instalace je důležité zkontrolovat, zda je vaše televize Philco kompatibilní s Disney Plus. Ujistěte se, že váš televizor má připojení k internetu a pokud můžete nainstalovat externí aplikace. Také se ujistěte, že je vaše televize aktualizována nejnovějšími aktualizacemi softwaru.

Krok 2: Přístup k úložišti aplikací

Chcete -li nainstalovat Disney Plus do televize Philco, budete muset získat přístup do televizního obchodu. Obecně je tato možnost k dispozici v hlavní nabídce TV. Podívejte se na ikonu úložiště aplikací a klikněte na ni.

Krok 3: Hledání Disney plus

V úložišti aplikací použijte funkci vyhledávání k nalezení aplikace Disney Plus. Ve vyhledávacím panelu zadejte “Disney plus” a počkejte, až se výsledky objeví.

Krok 4: Stáhněte si a nainstalujte aplikaci

Když najdete aplikaci Disney Plus, klikněte na ni a otevřete stránku podrobností. Ujistěte se, že aplikace je oficiální a spolehlivá. Poté kliknutím na tlačítko stahování nebo instalace spusťte proces.

Krok 5: Přihlaste se nebo vytvořte účet

Po aplikaci aplikace otevřete na vaší televizi Philco. Budete požádáni o přihlášení nebo vytvoření účtu Disney Plus. Pokud již máte podpis, zadejte své přihlašovací údaje. V opačném případě postupujte podle pokynů a vytvořte nový účet.

Krok 6: Užijte si Disney Plus na vaší Philco TV

Po přihlášení budete mít přístup k plnému katalogu Disney Plus ve vaší televizi Philco. Procházejte dostupné filmy, série a dokumenty a vyberte, co chcete sledovat. Můžete také vytvořit personalizované profily pro každého člena rodiny a užít si zdroje, jako jsou stahování, abyste mohli sledovat offline.

Nyní, když víte, jak nainstalovat Disney Plus v televizi Philco, si užít veškerý úžasný obsah, který nabízí streamovací služba. Bavte se sledováním vašich oblíbených filmů a seriálů!

Scroll to Top