Jak jít z Porto Seguro do arraial d’Ajuda

Jak jít z Porto Seguro do arraial d’ajuda

Pokud plánujete výlet na krásné pobřeží objevu v jižní Bahii, určitě si nemůžete ujít Arraial d’Ajuda. Tato okouzlující vesnice, která se nachází pouhých 5 km od Porto Seguro, je známá svými rájovými plážemi, rozrušeným nočním životem a tichou atmosférou.

Možnosti přepravy

Existuje několik možností dopravy, které můžete přejít z Porto Seguro do Arraial D’Ajuda. Podívejte se na některé z nich:

1. Trajekt

Jedním z nejtradičnějších způsobů, jak se dostat do Arraial D’Ajuda, je překročení řeky Burnhém trajektem. Křížení je rychlé a nabízí ohromující výhled na region. Trajekt odjíždí z centra Porto Seguro a dorazí do centra arraial d’ajuda.

2. Autobusy

Další možností je použití veřejné dopravy. Pravidelně existují autobusy, které cestují mezi Porto Seguro a Arraial D’Ajuda. Toto je ekonomičtější možnost, ale může to být o něco delší, v závislosti na provozu.

3. Taxi nebo Uber

Pokud dáváte přednost většímu pohodlí a praktičnosti, můžete si vybrat taxi nebo Uber. Toto je dražší volba, ale může to být pohodlnější, zejména pokud cestujete se spoustou zavazadel.

doba cestování

Doba cestování mezi Porto Seguro a Arraial D’Ajuda se liší podle zvolených a dopravních podmínek. Trajekční přechod obvykle trvá asi 15 minut, zatímco autobus může trvat 30 až 40 minut, v závislosti na provozu. Již taxi nebo Uber, doba cestování je asi 20 minut.

Závěr

Ir z Porto Seguro do Arraial D’Ajuda je snadné a rychlé díky různým dostupným dostupným dopravním možnostem. Ať už se jedná o trajekt, autobus, taxi nebo Uber, můžete si užít krásy této okouzlující oblasti. Nezapomeňte navštívit Arraial d’Ajuda během pobytu v Porto Seguro!

Scroll to Top