Jak jít do Brás de Metro

Jak jít do metra Brás

Pokud plánujete návštěvu Brásu, jednoho z hlavních nákupních center São Paulo, metro je praktickou a pohodlnou možností, jak se tam dostat. V tomto článku vám ukážeme, jak se dostat do Metro Brás, a také několik užitečných tipů, jak co nejlépe využít vaši návštěvu.

krok za krokem k dosažení metra Brás

1. Zkontrolujte nejbližší linku metra: Nejprve zkontrolujte, která je nejbližší linka metra vašeho aktuálního umístění. Brás podává červené 3 řádky a 11 korálů.

2. Navštivte metro: Přejděte na nejbližší stanici metra a kupte si lístek. Ujistěte se, že máte dostatek zůstatek na své kartě nebo hotovosti na nákup lístku.

3. Vyberte správnou linii: Pokud jste v červené linii 3, vezměte metro směrem k Korintským Itaquera a sehněte na stanici Brás. Pokud je na sboru na lince 11, vezměte metro směrem ke světlu a jděte dolů na stanici Brás.

4. Přílet na stanici Brás: Když dorazíte na stanici Brás, postupujte podle indikativních značek pro správný odchod. Brás je rušná čtvrť, takže buďte připraveni čelit davu při odchodu z stanice.

Užitečné tipy pro návštěvu Brás

Nyní, když víte, jak se dostat do Metro Brás, zde je několik užitečných tipů, jak si užít vaši návštěvu:

  • Noste pohodlné oblečení: Brás je známý pro vaše oblečení a obchody s obuví, takže noste pohodlné oblečení a vhodné vycházkové boty.
  • Vezměte peníze naturáto: Ne všechny obchody přijímají kreditní nebo debetní karty, takže je vždy dobré mít peníze v naturách pro vaše nákupy.
  • Buďte připraveni na vyjednávání: Mnoho obchodů v Brásu je otevřeno vyjednáváním, takže buďte připraveni vyjednávat ceny.
  • Vyvarujte se vrcholů: Brás může být o víkendech a svátcích extrémně přeplněný, takže se během týdne pokuste navštívit, abyste se vyhnuli davům.
  • Nyní, když víte, jak se dostat do Metro Brás a několik tipů, jak si užít vaši návštěvu, je čas naplánovat si cestu a užít si všechny možnosti nákupu a gastronomie, které sousedství nabízí. Užijte si!

    Reference:

  • são Paulo metro
  • oficiální web Brás