Jak označit místo na latamu zdarma

Jak označit sedadlo Latam zdarma

Pokud plánujete výlet s Latamem a chtěli byste vědět, jak si zdarma označit své místo, přišli jste na správné místo! V tomto blogu vám ukážeme všechny dostupné možnosti, jak zajistit vaše místo v letadle bez dalších nákladů.

Možnosti značení sedadel na latamu

LATAM nabízí různé možnosti, takže si můžete vybrat své sedadlo podle svých preferencí. Podívejte se na dostupné možnosti níže:

1. Značení sedadel v době nákupu

Jedním z nejjednodušších způsobů, jak zaručit vaše sedadlo, je během procesu nákupu vstupenek. Při provedení rezervace budete mít možnost vybrat požadované sedadlo bez dalších nákladů.

2. Značení sedadel při kontrole online

Pokud jste v době nákupu nevybrali sedadlo, nebojte se! LATAM nabízí možnost označení sedadla během online odbavení, které lze provést od 48 hodin před letem. Během tohoto procesu si můžete vybrat dostupné sedadlo podle vašeho výběru.

3. Označení sedadla na zaškrtávacím čítači v

Pokud dáváte přednost, můžete také označit místo zdarma u přepážku na letišti. Je však důležité si uvědomit, že tato možnost podléhá dostupnosti sedadel.

Výhody značení sedadel

značení sedadel LATAM přináší cestujícím několik výhod. Některé z nich zahrnují:

  • Větší pohodlí během letu;
  • Možnost zvolit si místo poblíž přátel nebo rodiny;
  • Snadný přístup k chodbům nebo oknům;
  • Priorita na palubě;
  • Záruka místa v letadle.

závěrečné úvahy

označení sedadel Latam je bezplatná možnost, která cestujícím nabízí větší pohodlí a pohodlí. Ať už během nákupu lístku, na online kontrole nebo na letišti, si můžete vybrat sedadlo, které nejlépe vyhovuje vašim potřebám.

Nezapomeňte zkontrolovat zásady Latama týkající se označování sedadel, protože některé sazby nemusí zahrnovat tuto výhodu zdarma. Máte -li jakékoli dotazy, kontaktujte leteckou společnost nebo se poraďte s informacemi dostupnými na oficiálních webových stránkách.

Užijte si výlet s Latamem a na palubě mají vynikající zážitek!

Scroll to Top