Jak měřit obvod penisu

Jak správně měřit obvod penisu

Měření obvodu penisu je předmětem, který může u mnoha mužů zvýšit pochybnosti a nejistoty. Je však důležité si uvědomit, že toto opatření přímo nesouvisí se sexuálním výkonem nebo spokojeností partnerů. Přesto, pokud chcete vědět, jak správně měřit obvod vašeho penisu, postupujte podle níže uvedených pokynů:

Krok 1: Připravte se, pokud

Před zahájením měření je důležité, abyste byli ve stavu relaxace a minimálního vzrušení. Ujistěte se, že je penis vzpřímený, ale není úplně vzpřímený, protože to může narušit výsledky.

Krok 2: Použijte páskovou měření

Chcete -li měřit obvod penisu, použijte flexibilní a neelastickou pásku. Ujistěte se, že je páska dobře upravena, ale ne pevně až do bodu nepohodlí.

Krok 3: Umístěte měření pásky

Umístěte pásku na základnu penisu, kde splňuje pubis. Omotejte pásku kolem penisu a udržujte paralelně s podlahou. Ujistěte se, že páska je na úrovni a není zkroucená.

Krok 4: Přečtěte si měření

Po úplném zapojení penisu s mírou pásky si přečtěte měření v centimetrech nebo palec. Zapište hodnotu získanou pro budoucí reference.

Pamatujte, zda: Obvod penisu se může lišit podle vzrušení, teploty místnosti a dalších faktorů. Proto je normální, že hodnoty získávají malé odchylky v různých časech.

Proč měřit obvod penisu?

Měření obvodu penisu může být užitečné pro některé muže, kteří chtějí sledovat růst orgánů v průběhu času, nebo pro ty, kteří hledají informace pro výběr vhodných kondomů. Je však důležité si uvědomit, že velikost penisu není jediným určujícím faktorem pro sexuální potěšení. Komunikace, náklonnost a znalost samotného těla jsou základními prvky pro zdravý a uspokojivý sexuální život.

  • Komunikace: Promluvte si se svým partnerem o vašich preferencích a touhách. Otevřená a čestná komunikace je nezbytná pro plný sexuální život.
  • Vliv: Prokázat náklonnost a náklonnost během sexu. Emocionální pouto mezi partnery je zásadní pro vzájemné potěšení.
  • Znalost vlastního těla: Prozkoumejte své vlastní tělo a zjistěte, jaké jsou vaše erogenní zóny. Vědět, zda je to lépe nezbytné pro uspokojivý sexuální život.
  • Stručně řečeno, měření obvodu penisu může být osobní zvědavost, ale nemělo by být považováno za určující faktor pro sexuální uspokojení. Zaměřte se na vzájemné potěšení, komunikaci a znalosti svého vlastního těla a pamatujte, že každý člověk je jedinečný a má své vlastní preference.

    Reference:

  • lékařské zprávy dnes, jak měřit penis obvod
  • klinika kliniky: co je normální, co není
  • Scroll to Top