Jak změnit jazyk kódu vizuálního studia

Jak změnit jazyk vizuálního studia

Visual Studio Code je editor zdrojového kódu vyvinutý společností Microsoft a široce používaný vývojáři softwaru po celém světě. Jednou z výhod kódu Visual Studio je schopnost přizpůsobit jazyk rozhraní podle preferencí uživatele. V tomto článku vám ukážeme, jak změnit jazyk kódu vizuálního studia.

Krok 1: Otevřete nastavení kódu vizuálního studia

Chcete -li začít, otevřete kód Visual Studio v počítači. Poté klikněte na „Soubor“ v horní nabídce a vyberte „Předvolby“ (preference) a poté „Nastavení“ (Nastavení).

Krok 2: Přístup k nastavení jazyka

V okně Nastavení uvidíte vyhledávací lištu. Do vyhledávacího řádku zadejte „národní prostředí“ a v části „Workbench“ klikněte na „Upravit v nastavení.json“ (Upravit v Settings.JSON).

Krok 3: Změňte jazyk

V souboru Settings.json uvidíte řádek, který začíná „národním prostředí“. Změňte hodnotu této linky na požadovaný jazyk. Pokud se například chcete přesunout do španělského jazyka, změňte hodnotu na „es“.

Příklad:

"lokalita": "es"

Uložte soubor nastavení.json a zavřete okno Konfigurace.

Krok 4: Restartujte kód vizuálního studia

Pro změny jazyka vstoupí v platnost, je nutné restartovat kód vizuálního studia. Zavřete program a znovu otevřete.

Nyní uvidíte, že jazyk rozhraní Visual Studio Code byl změněn podle konfigurace, kterou jste vytvořili.

Je důležité zmínit, že kód Visual Studio podporuje širokou škálu jazyků, takže si můžete vybrat ten, který nejlépe vyhovuje vašim potřebám.

Doufáme, že tento článek byl užitečný pro učení, jak změnit jazyk kódu vizuálního studia. Pokud máte jakékoli dotazy, zanechte komentář níže.

Scroll to Top